Teräsjulkisivut

Teräs on kestävä ja lähes huoltovapaa materiaali, jolla saadaan näyttävä julkisivu aikaiseksi. Sitä voidaan räätälöidä pintakäsittelyllä, muotoilulla, kuvioinnilla ja erimuotoisilla elementeillä. 

Verkkokauppa: www.evarasto.fi

VERKKOLEVYT

Verkkolevy on kevyt ja kestävä vaihtoehto julkisivumateriaaliksi, josta on saatavilla hyvinkin monipuolinen malli-ja tyyppivalikoima. Helppo leikattavuus lisää verkon käyttömahdollisuuksia. Verkkolevy voidaan myös maalata, jolloin saadaan yhä lisää ilmeikkyyttä.

REIKÄLEVYT

Reikälevy on tyylikäs ratkaisu julkisivuihin. Reikälevyjä voi saada myös omien piirustusten mukaan kuvioituna ja rei'itettynä. Teräslevyn elinkaari on pitkä ja se on lähes huoltovapaa materiaali. Kuviot eivät värien tapaan haalistu.

LAMELLIRITILÄ

Julkisivu-ja lamelliritilällä jykevää ja arkkitehtuurista ulkonäköä sekä vahvaa rakennetta sisä-ja ulkoseiniin, sisäkattoihin sekä kaiteisiin. Lamelliritilä on tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi valon taittoa vaativiin tiloihin.

KIVIKORIT

Alusinkkipinnoitteisestä, hitsatusta kivikorista saa kestävän ja kustannustehokkaan, jykevän ja näyttävän ratkaisun julkisivuihin. Ne eivät ruostu ja ovat lähes huoltovapaa tuote. Erilaisilla täyttömateriaaleilla voi luoda niin rustiikkia kuin mordenia ilmettä tai vaikkapa hyödyntää ekologisia kierrätysmateriaalia täyttöaineena.