Laatu

Kehittämällä alkuperäistä toimintamalliaan Cronvall on vuosikymmenten saatossa muuttunut nykyaikaiseksi teknisen tukkukaupan palveluyritykseksi, joka myy ja markkinoi mm. reikälevyjä, verkko- ja aitatuotteita, hiomatarvikkeita, ritilöitä sekä RST- ja HST-putkia osineen.

Cronvallin laatupolitiikka

Cronvallin laatupolitiikka määrittelee organisaation yleisen suunnan ja tavoitteet laatunäkökulmasta. Laatupolitiikan lähtökohtana ovat yrityksen toiminnan perustavoitteet eli arvot liittyen henkilöstön ammattitaitoon ja kehitysmahdollisuuksiin, yhteistyökyvyn painottamiseen niin organisaation sisällä kuin asiakkaiden ja päämiestenkin kanssa, liiketoiminnan kannattavuuteen liittyvät kysymykset, byrokratian ja hierarkian minimointi sekä tuoteturvallisuus- ja ympäristönäkökohtien huomioon ottaminen.

Panostamme vahvaan markkinatuntemukseen sekä kysynnän tunnistamiseen ja seurantaan. Nämä ovat tekijöitä, joiden avulla meidän on mahdollista edelleen parantaa tuotevalikoimaamme. Hyvällä tuotevalikoimalla pystymme jatkuvasti kehittämään ostokäytäntöämme, jolloin osaamme entistä paremmin suunnitella varastointia alati muuttuvan asiakaskysynnän mukaisesti. Käytännössä tiedämme aina, mitä tuotteita on järkevää pitää varastoituna logistiikkakeskuksessamme. Tämä puolestaan parantaa toimituskykyämme ja asiakaspalveluamme.

Cronvall ympäristöystävällisesti

Cronvall kierrättää pakkausmateriaalinsa ja käyttää täytemateriaalina perunatärkkelyksestä valmistettua pehmustetta perinteisen styroksin sijaan.

Tuote-esittelyissä ja tiedottamisessa Cronvall keskittyy pääosin tiedon tuottamiseen ja jakamiseen digitaalisesti. Tämä viestintävalinta tukee vihreitä arvoja vähentäen materiaalihukkaa sekä tulostusjätettä. 

Cronvall on PYR rekisteröitynyt yritys. Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy on voittoa tavoittelematon yritys, joka edistää pakkausten hyötykäyttöä Suomessa. Tavoitteena on järjestelmä, joka toimii ympäristön, yritysten ja ihmisten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteröinti edellyttää markkinoille toimitettavien pakkausten hyötykäyttöä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti. Todistus on voimassa vuonna 2012.

Huomioimme ympäristöystävällisyyden myös tuotevalinnoissamme, tästä esimerkkinä muun muassa biokuidut tulenkestävissä.

Uudistaessamme visuaalisen ilmeemme, päivitimme myös lomakkeiston ulkoasun ja uudeksi kirjekuorimateriaaliksi valitsimme ympäristöystävällisen FSC- sertifioidun paperin. Lisää tietoa FSC sertifikaatista löydät järjestön sivulta http://finland.fsc.org .