Yritys

 

CRONVALL:n toimintaa jatkaa eVarasto,  digitaalisesti

Cronvall on lopettanut toimintansa huhtikuussa 2016. Kiitämme kaikki asiakkaita yhteistyöstä. Tuotteemme löydät, rakennusalan ammatilaisille ja metalliteollisuuteen suunnatusta uudesta verkkokaupasta eVarastosta. Katso lisää täältä -  www.evarasto.fi

 

--------- 

 

Olemme korkealaatuisten terästuotteiden asiantuntija. Toimimme rakennusteollisuuden ja valmistavan teollisuuden materiaalitoimittajana sekä suunnittelijoiden yhteistyökumppanina. 

TUOTTEET JA TOIMINTA 

Autamme asiakkaitamme löytämään sopivat ratkaisut ja teräsmateriaalit kohteeseen kuin kohteeseen.  Kun tarvitset nopeasti valmiita terästuotteita, toimitamme niitä muutamassa päivässä. Reikälevyt, verkko- ja aitatuotteet, portit, ritilät sekä RST-ja HST putket osineen laajana valikoimana meiltä heti toimitukseen. Kun tarvitset räätälöityjä, mittojen mukaan tehtyjä teräsratkaisuja, autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut yhdessä.


ASIAKASKUNTA

myymme teräsmateriaaleja ja puolivalmisteita yrityksille ja jälleenmyyjille. Asiakkaisiimme kuuluu rakennusteollisuuden yrityksiä konepajoista, pienistä rakennusliikkeistä ja metallintyöstö yrityksistä valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, LVI-alan toimijoihin sekä asennusyrityksiin. Palvelemme myös valmistavaa teollisuutta, joihin lukeutuvat mm. elintarvike-, telakka- ja prosessiteollisuus. Emme myy yksityisille kuluttajille.

 

PÄÄMIEHET JA TOIMITUSKETJU

Valikoimamme on suunniteltu palvelemaan asiakkaidemme tarpeita vakiotuotteiden nopean saatavuuden näkökulmasta. Hankimme tuotteet alan parhailta valmistajilta Euroopassa, ja Aasiassa. 

 

HISTORIA

Cronvall on palvellut suomalaista rakennusteollisuutta ja teräksen käyttäjiä vuodesta 1878 alkaen agentuuriliikkeenä ja valmistajana. 1980-luvulla yrityksemme muuttui kun Suomen Teollisuusteräs Oy sulautui osaksi Cronvallia. Näin toimialaksemme vakiintui teräsliiketoiminta, jonka jälkeen olemme kansainvälistyneet ja kasvattaneet kilpailukykyämme laajentamalla maahantuontiverkostoa. Nykyään Cronvall:n toiminta on loppunut ( 2016 ) ja liiketoiminta jatkuu digitaalisesti eVarastossa osoitteessa www.evarasto.fi

 

Johan Edward Cronvall Perustaja 

 

 

 

 

 

Perustajamme Johan Edward Cronvall v.1878